Tutaj gracze mogą zawiadamiać o swoich urlopach. Dzięki temu ich konta nie zostaną usunięte. Wymaga się jednak, by gracz podał datę przewidywanego powrotu.
Zgłaszam mniejszą aktywność. Kryzys weny + powoli sesja + fakt, że chce też skupić się na nauce grafiki 3D
Na misję nadal będę odpisywać, ale wolniej
Potrzebujesz sprawdzenia misji samodzielnej, misji od przedziału od C do S? Be my guest, wyślij wiadomość na PW lub zagadaj <3
Misje (2/3) - [B] Hoshigaki Kujira - Tylko jedno w głowie mam... (Zwojowa) - [B] Hoozuki Anzou i Taka - Ku bogom się zwracamy... (Zwojowa) - Zarezerwowane
Jeszcze ten koniec tygodnia, bo nadal wyników nie wiadomo co i jak.
Potrzebujesz sprawdzenia misji samodzielnej, misji od przedziału od C do S? Be my guest, wyślij wiadomość na PW lub zagadaj <3
Misje (2/3) - [B] Hoshigaki Kujira - Tylko jedno w głowie mam... (Zwojowa) - [B] Hoozuki Anzou i Taka - Ku bogom się zwracamy... (Zwojowa) - Zarezerwowane
Na wszelki wypadek rzucam ostrzeżenie, że moja aktywność może być spadkowa w postach z powodu zaliczeń zerówkowo-sesjowych i tego co przyniesie mi także luty. W każdym bądź razie to jest na ten moment ostrzeżenie, że od dzisiaj do możliwie końca lutego będę mógł odpisywać lub nie w dłuższych odstępach czasowych... lub też szybciej, ale zdecydowanie krócej i ubogo. Wszystko zależy jak się wszystko nałoży.