Moderatorzy: Mistrz Gry, Mistrz Fabularny
- Policyjne dylematy -
Sabataya Anzou, misja policyjna rangi ?
33/?
- Policyjne dylematy -
Sabataya Anzou, misja policyjna rangi C
35/35
Drogi Idioto
Zemdlałeś jak Cię niosłam. Olałam więc posterunek i zabrałam Cię prosto do szpitala. Zajęli się Tobą i powiedzieli że nic Ci nie grozi. W liście masz wynagrodzenie, jakie miałam ci przekazać za patrol.
Nie strasz mnie tak więcej,
Katanagi
Chimu Takara otrzymuje:
+ 2 PZ
+ 1 PD
+ 10 PN
+ 450 Ryō
Gracz Sabataya Anzou otrzymuje:
+ 1 Misja C
+ 2 PD
+ 10 PN
+ 450 Ryō
Inne wynagrodzenie: bonus za misję policyjną: +225 Ryō
Misja C
Haretsu Shiro
Adres który wskazywała mapa kierował do bardzo niezwykłego domostwa. Dookoła nie było ani jednego podobnego budynku. Chociaż biorąc pod uwagę iż cała wioska znajdowała się pośród gór, to chata wyżłobiona w skale nie powinna dziwić. Do głównego wejścia prowadziła spora ilość schodów zaś na samym dole owych stopni stał Osiłek, który ewidentnie wyglądał na ochroniarza. Pilnował wejścia ze skrzyżowanymi rękoma na piersiach zupełnie jakby był tam za karę. Co jakiś czas rozejrzał się po ulicy jednak ruch w tym miejscu wyraźnie zamarł. Przez okna wystającej części budynku można było dostrzec, że w środku przewijają się jakieś postacie. Trudno jednak określić dokładną liczbę obecnych tam osób. Jaką strategię obierze nasz bohater aby dostać się do środka?
Misja C
Haretsu Shiro
O dziwo okolica w jakiej znajdował się ten budynek była nadzwyczaj spokojna. Jakby ludzie bali się wręcz wychodzić z domów albo specjalnie omijali to miejsce. Ochroniarz zdecydowanie nie był tam potrzebny jednak wiadomo... Przezorny zawsze ubezpieczony.
Plan Shiro był dobry. Obszedł on wielką skałę by przy użyciu podstawowej techniki ninjutsu wspiąć się na jej szczyt. Stamtąd już niewiele było trzeba aby zejść kilka kroków i zajrzeć przez niewielkie okienko. Osiłek stojący na dole schodów chyba miał służyć tylko w celu wizualnego odstraszenia nieproszonych gości. Ewidentnie dawał ciała jako stróż.
W środku genin mógł dostrzec niewielkie pudła, jakiś stolik z krzesłami i spiralne schody prowadzące w dół. Biorąc pod uwagę budowę owego obiektu to musiały prowadzić do czegoś w rodzaju piwnicy znajdującej się pod ziemią.
Co jakiś czas z dołu przychodził mężczyzna, na oko koło trzydziestki, który zabierał ze sobą jedno pudło i schodził na dół. Trwało to około pięciu minut zanim ponownie pojawiał się na górze by zabrać kolejne pudło. Przy udzie posiadał zamocowaną kaburę zaś na plecach nosił dużego shurikena.
Misja: Że co?
Ranga: D
Koseki Seji&Maji Kaori
1/?
Misja: Że co?
Ranga: D
Koseki Seji&Maji Kaori
4/?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników