przez Takeshita » 13 sty 2021, o 22:35
To może zaproponujcie coś? Macie wątpliwości, problemy, ale nie widzę od was żadnej przygotowanej propozycji.
Kensei i te wspomagania potrafią zapewnić 3/4 krotnie tyle chakry co infuin, który nie jest wspomaganiem. Balans zachowany.
1. Technika nie wpływa na długość życia. Mylisz Infuin: Kai z techniką Sōzō Saisei, któa znajduje się w Iryo
2.Dotyczy to technik, których koszt nie przekracza 0,5% (1/200) maksymalnych zasobów chakry użytkownika. Czyli nie mówimy o procencie z chakry zapieczętowanej, a tej z rangi Siły Chakry. W przypadku 10k chakry, masz 100 chakry na pasywne wykorzystywanie. Ilość ta ciągle jest uzupełniana do stu podobnie jak w przypadku posiadania atutu Regeneracja Chakry.
3.Pieczęć może podtrzymywać pasywnie technikę rangi A, jedynie, jeśli mamy atutu do siły chakry i atutu do kontroli chakry. Przy takich atutach nie jest dziwne, że można podtrzymać technikę rangi A, ponieważ tak po prostu zostały wykorzystane atuty wrodzone. Normalnie uda ci się podtrzymywać jedynie technikę rangi B.
4.Podtrzymuje. Czyli techniki które kosztują turowo. I przejrzałem nin/fuin/żywioły i nie znalazłem na randze B niczego rakowego z podtrzymywaniem. Może jakieś klanówki, ale takie rzeczy można poprawiać jak już ktoś wymyśli jakieś rakowe połączenie techniki z klanem.
Na wszystkie pytania znalazłem odpowiedzi w opisie techniki.
Sensor: 25m/50m | Słuch: 80m