przez Ushijima Takashi » 19 sie 2017, o 02:52
Chłopak wreszcie złapał za krzesło, wiadomość o tym, że kiedyś, ktoś badał osobę podobną do niego... Czy jest możliwe, by go odnaleźć? By spotkać się z tą osobą, by dowiedzieć się wszystkiego tego, czego on sam nie wiedział? Skąd napady gniewu, wściekłości? Jak nad tym panować? Krzesło odsunął od stołu, a sam usiadł, opierając dłonie na kolanach, zacisnął je tak mocno, że palce wręcz zbielały.
- Okarina-Sama, czy osoba, która niegdyś prowadziła badania na jednym z moich przodków nadal żyje? Jeżeli żyje... chciałbym kiedyś wyruszyć by go odnaleźć. - Pokłonił się nisko, tak nisko, że jego czoło niemal dotknęło blatu biurka. Chwilę później odchylił się spoglądając na dziewczynę. - Co do kontrolowania siebie, nie wiem czy to zbieg okoliczności, czy po prostu tak jest, ludzie na którym mi zależy pomagają mi nad sobą panować, nigdy nie miałem drużyny, ale myślę, że teraz... wraz z zostaniem Tokubetsu Jouninem mógłbym zostać kapitanem drużyny, młodsi, często mniej doświadczeni shinobi to przyszłość naszej wioski, a dla niej jestem w stanie cierpieć tyle ile trzeba. Jeśli będę musiał walczyć z gniewem i strachem, który będzie się we mnie kłębić, jestem na to gotowy.
W tym momencie, chłopak spojrzał na radną, a prawa dłoń powędrowała za głowę, przeczesał parę razy włosy rozglądając się nerwowo. Miał teraz zadać dwa najtrudniejsze pytania - być może zostanie przez nie zrugany, albo co gorsza, wrzucony do lochów za wpychanie nosa nie w swoje sprawy. Wreszcie westchnął głośno.
- Mam jeszcze dwa pytania. O ile oczywiście zechce mi Pani odpowiedzieć, nie mam zamiaru nalegać na uzyskanie odpowiedzi. Pierwsze dotyczy egzaminu na Chuunina, doszły mnie słuchy, że ktoś został uprowadzony, czy mógłbym wiedzieć kim była porwana osoba? - Spojrzał teraz w oczy radnej, wzrokiem przepełnionym nadzieją, że nie znał owej osoby. - Emm... drugie pytanie, dotyczy już tylko naszej wioski. Ostatnio w wiosce jest naprawdę nerwowo, ludzie na ulicach szepczą o zbiegu, który uciekł niedawno z lochów. Kim jest ten człowiek, czy on... czy on zagraża naszej wiosce Okarina-sama?
Po tych słowach chłopak pochylił kolejny raz nisko głowę, dając znak, iż pytania są jedynie prośbą ukazania mu rąbka tajemnicy jaką owiana jest jego wioska, być może odpowiedź na te pytania otworzą oczy młodemu Shinobi? Zrozumie, że w wiosce żyją nie tylko dobrzy Shinobi, ale też tacy, którzy wybierają stronę konfliktu tak, jak im wygodnie?

Chciałbym mieć taki fejm :<
Chakra: 10000
Chakra przy częściowej przemianie: 5000
Chakra podczas przemiany mędrca: 20000
Regeneracja chakry: 300/post
Absorbcja Chakry Natury przy częściowej przemianie: 750/post
Absorbcja Chakry Natury przy przemianie mędrca: 1500/post
Bonusy do statystyk (siła, szybkość, wytrzymałość, ninpou) podczas częściowej przemiany/przemiany mędrca: +1/+2Mulikonto