przez Niko » 17 maja 2020, o 22:00
A więc wszystko się udało, setki osób zostały przyzwane z zaświatów, setko osób które teraz miały chory przywilej pójścia na własny grób zapalić sobie samemu znicz... Nawet odkopać swoje zwłoki. W sumie taka perspektywa dość śmieszyła Arina, ale nie miał zamiaru dzielić się tym "przednim żartem" ze swoimi "podopiecznymi".
-Wracając z zaświatów, ukradłem siłę samych bogów. Czyż to nie oczywiste?
Zaśmiał się, idąc w kierunku dwójki 9-latków. Były wyjątkowo zdezorientowane, ostatni raz kiedy miały kontakt z tym światem, był ponad rok temu, w ciemnej jaskini, zamordowane przez opętanego karła...
-Byliście martwi przez ostatnie półtora roku a ja was wskrzesiłem, tamta dwójka odprowadzi was do domu. Macie się ich słuchać, inaczej znów wrócicie do świata nieżywych.
Powiedział stanowczo, następnie skierował się do dwójki młodych shinobi, którzy stali jak wryci
-To jest wasza misja, tu macie mapę narysowaną na tym zwoju. Macie się nimi zająć, muszą dotrzeć tam bez szwanku, rozkazuję to jako Kage, ale również jako najsilniejszy z klanu Uchiha. Jak zapewne rozumiesz Hisashi, nie toleruję sprzeciwu...
Mówiąc to, podał młodemu Kaguya zwój z kieszeni w płaszczu w którym były wszystkie niezbędne informacje na temat tej dwójki.
Edit:
Następnie zebrał się do swojego gabinetu, zostawiając młodych samych.
z/t
Ostatnio edytowano 7 cze 2020, o 11:11 przez
Niko, łącznie edytowano 1 raz
Poziom naładowania Juubiego:
Nie zajmuję się administracją forum, nie pisać w sprawach organizacyjnych