Ostatecznie doszło do drobnej konsultacji i skończyło się na Waszych głosach. Sobie ten bat uwiliście sami

Nara Rin - zajmowanie się kolejnymi CE, organizacja wątków fabularnych, przydziały Chimu.
Podaj Nick, zmienimy istniejącemu kontu MF nick i Ci wyślę. Podam Ci hasło, zmienisz je sobie i mail.
Shotaro - akceptowanie wiedzy, w przyszłości PZ jak ustalimy co do tego pewne dodatkowe zasady, zajmowanie się przydziałem, organizowanie wątków ale to dodatkowe.
Podaj Nick, zmienimy istniejącemu kontu MF nick i Ci wyślę. Podam Ci hasło, zmienisz je sobie i mail. Albo ten Jashin. Skontaktuj się daj znać.
Senju Shiro jako Zeref - nadzorowanie zgodności z regulaminem i zasadami gry, pomaganie prowadzącym implementacji zasad i ich zrozumienia.
Dalej też zajmować się będziesz działem Propozycji, choć to mniejszy problem, fabuła i aktywność, na tym się trzeba skupiać. Gdyby techniczny problem był z grupy MF dasz mi znać to pomyślę jak rozwiązać.
To ogólnie na dzień dobry, poczekamy i dacie znać jak z tym Wam idzie, co można by odrzucić co dorzucić do tego etc.