Uwaga, gracze organizują drużyny sami ze sobą, wedle swojej woli dogadując się z innymi. Forum oficjalnie nie prowadzi już systemu drużynowego. Obecne drużyny mogą być dalej prowadzone w dziale drużyn, nowe są już całkowicie rozwiązywane w fabule po uzgodnieniu między członkami drużyny i senseiem.
Drużyna Niekatywna Drużyna pod przywództwem Kousekiego Dakukiry zrzeszająca Geniniów z Iwagakure. Ta drużyna oferuje to samo co inne, liczę tylko na aktywność aby nie blokować misji.
No to ja pierwszy. Maji Atari- Powód przyłączenia chciałbym rozwijać postać w drużynie aby mieć z kim spędzać fabularnie czas. Dodatkowo twoja postać dostaje ciekawe zadania od kage więc będzie dobra zabawa. Czemu ja- no bo któż by inny? HA! a tak serio, dostaniesz postać która będzie chciała się rozwijać w Fuiny a więc powinna być mocno przydatna. Dodatkowo jestem bardzo aktywnym graczem. Czego oczekuje- rozwoju postaci, przygotowania do CE oraz fabuły, ale z tego co widze to mamy zapewnione
Również chciałbym się zgłosić. o ile jeszcze można Z aktywnością nie powinno być problemu, ewentualnie będzie trochę gorzej w czerwcu ze względu na matury Lubię grać drużynowo, jest to zabawniejsze i ciekawsze od grania solo, stąd moja prośba Planuję rozwijać się we wszystkie pięć żywiołów jak to na kakuzu przystało, mam nadzieję, że nikomu nie będzie przeszkadzało jak w przyszłości ukradnę jakiemuś wrogowi Iwy serduszko. Nie wiem jeszcze jak ze stylem walki, waham się między szermierką a zwykłym taijutsu