przez Cheshire » 26 sty 2015, o 18:32
26 Stycznia
Naprawienie błędu
Gwoli wyjaśnienia, przed ukończeniem prac kilka tygodni temu doszło do nieporozumienia w wyniku którego doszło do usunięcia konta i postów, co było pomyłką podwójnie już (posty usuwamy tylko w przypadku spamu i trolli). Samo usunięcie konta wyszło ze złej interpretacji obu stron nieważnej już dyskusji. Podczas prac nie mieliśmy czasu się tym zająć odpowiednio przez co w wyniku małego szantażu i napięcia na forum odpuściliśmy sobie jednak aktualna sytuacja mi nie odpowiadała bo wyszła z tego, że nie zostałem odpowiednio poinformowany o wydarzeniach na forum i ktoś źle zrozumiał moje intencje. W aktualnej sytuacji postanowiłem w fabularny sposób naprawić sytuację i ożywić techniką Kisho Tensei postać Uchiha Kenjiro. Zachowano pełną fabularność, postać ta jest starym przyjacielem postaci Mutou Mort. Wykorzystano przywrócenie postaci, bo wówczas kontrolę nad nią odzyskuje ostatni gracz. W obecnej sytuacji jeśli Bakura odbierze kontrolę nad Kenjiro traci postać wykorzystującą PD na zasadzie pośmiertnej.
Jeśli to się komuś nie podoba - nie mój problem. Zmuszono mnie do tego by mój błąd wpływał na innego gracza, na co nie mogę się godzić i nie życzę sobie więcej żadnych szantaży i prób wymuszeń. Rzecz jasna jeśli uważacie, że regulamin jest do zmiany możemy to na forum omówić i wprowadzić poprawki - odbierając kontrolę postaci ożywionej lub wprowadzając indywidualne rozpatrywanie takich sytuacji.
Przy okazji usuwam regulamin tworzenia własnych KG. Kwestię jego przywrócenia w jakiejkolwiek formie możemy omówić na nowej odsłonie za kilka tygodni. Jednak trzeba go będzie przemyśleć na spokojnie.
A i mała uwaga, poświęciłem 3 lata temu forum nie licząc wcześniejszych przygotowań, ostatnie kilka miesięcy żyłem praktycznie tylko tym forum. Mam dużo do nadrobienia poza forum a wszelkie awantury na forum marnują mój czas. Przypominam, że temat skarg jest by ułatwić mi pracę, więc jeśli ktoś będzie mi utrudniał pracę warna dostanie do razu, na szybko do rozpatrzę. Proszę więc tym razem nie wywoływać kłótni na czacie jak to niektórzy mają w zwyczaju. Dodaje to bo niektórzy tylko czekają na okazję. Jeśli musicie poawanturować się dla zabawy polecam kwejk.pl.