Dobra, to jedziemy od początku.
#1. Inoza nie opisuje dokładnie swoich czynów i zamiarów, i.e nie informuje MG kiedy dokładnie opuści ciało Hirokiego, pozostawiając jedynie zdawkową informację, że w odpowiednim momencie. Tak samo jak nie ma informacji nt. tego kiedy Kurome odpali katon w Hirokiego.
viewtopic.php?p=128470#p128470
#2. Nie precyzuje jak nalepia i na co nalepia Odzież wierzchnia, czy nalepia je na ciało.
#3. Nawet jeżeli wezmiemy pod uwagę jego atuty, to bez dokładnego opisu (podczas walki, a za taką ten wątek możemy uznać.) niestety nie może być tak, że po fakcie MG musi go dopytywać. I zmieniać decyzję w kolejnym poście.
#4. Hiroki obrywa katonem w PLECY, a podpala mu to notki które sa umieszczone na jego kroczu? Coś tutaj jest nie tak. Po za tym, zaraz po odzyskaniu ciała używa techniki, która dosłownie w jednym momencie, pokrywa całe ciało kryształem, nie ma w technice wzmianki, że kryształ ten rozchodzi się, w samym anime również zbroja pojawiła się na całym ciele w dosłownie ułamku sekundy. Kryształ był wzmocniony CS'em, którego aktywowałem równocześnie z techniką.
I tutaj od razu dodam, bo Mort napisał mi na PW, że kryształ pokryje notki - otóż nie, mam możliwość pokrycia jedynie mojego ciała, a notka wybuchowa nie jest jego elementem, tym bardziej, że znajduje się on na ubraniach.
#5. Sugerowanie, że kryształ na poziomie S+(bo CS dodaje mi 1 poziom Ninpou) nie przetrwa wybuchu notki wybuchowej, w defensywnej technice to jakiś nieśmieszny żart.
#6. Zrzucenie płaszcza, co również próbowałem zrobić by pozbyć sie podpalonych notek również powinno być dosyć łatwe, a w między czasie nie podjąłem nawet takiej próby - a przypominam, jednej ręki nie mam, więc ten koniec płaszczu byłby tak czy siak luźny.
#7. Sugerowanie, że Hiroki nie mógł spodziewać się, że odzyska ciało i bedzie musiał reagować (tutaj odnośnie Kurome) w momencie, gdy dowiedział się, że w jego ciele siedzi Anbu i zniknął z jego oczu, do tego wioski z którą "miał na pieńku", to niezły kabaret.
Dlatego też, prosiłbym o przejrzenie akcji, o ile nie zdołałem zdjąć płaszcza, o tyle bez problemu powinienem obronić się przed eksplozją notek na PLECACH bo tam oberwałem katonem, przy pomocy mojej zbroi z shotonu wzmocnionej CSem.
Licze na szybkie rozstrzygnięcie tego wątku, pozdro Mort