przez Niko » 10 lip 2020, o 22:39
-Nie wyraziłem się jasno, albo mnie nie zrozumiałaś. Zostałem zabity przez jakiegoś Uchihę w celu zamiany sharingana. Techniki, które oferuje Magekyo Sharingan, powodują powolną utratę wzroku, która przyśpiesza wraz z używaniem technik. Za pomocą genów Senjuu można ją zatrzymać, ale tylko inny Mangekyo Sharingan jest w stanie przywrócić wzrok i zachować na zawsze. On dostał moje oczy, ja za plecami dostałem jego.
Powiedział jeszcze raz,chciał mieć pewność, że zrozumiała jak bardzo wypaczony jest ten klan. Jak wiele w nim cierpienia i chciwości
-Tylko ja mogę wejść do tego wymiaru i niewiele więcej osób jest w stanie z niego wyjść. Jeżeli coś pójdzie nie tak, strącę go w przepaść, będzie spadał po wieczność, zapomni o nim każdy, cały świat. Będzie to strata wielkiej siły, ale jeżeli nie ja...to nikt.
Nie mógł pozwolić na to żeby ktoś inny był w posiadaniu dziesięcioogoniastego. Nie widział takiej możliwości w swoim planie.
-Dlatego nie planuję karmić go całymi demonami. Potrzebuję tylko części chakry. Reszta będzie zapieczętowana w innych osobach, pojedyncze jednostki które będą dysponowały dużą siłą, pilnowane przeze mnie ale, zdolne do posiadania jakichkolwiek szans ze mną, kiedy ewentualnie bym postradał rozum.
Świat musiał mieć wspólnego wroga, tylko wtedy będą mogli się zjednoczyć i żyć w pokoju między sobą. Nawet jeżeli nie miał zamiaru wyrządzać krzywdy, musiał zdobyć siłę żeby w razie potrzeby, móc bezproblemowo tłumić każdą próbę zaburzenia ładu poprzez chciwość, samolubność... chęć posiadania władzy w celu zyskania korzyści tylko i wyłącznie dla siebie...
-To czuć, jestem sensorem... I nie, nic się nie stanie jak dotkniesz tego posągu. W pełni go kontroluję, jest moją marionetką. A co do Morta... jest w moim wieku. I szczerze wątpię, ale można próbować, on jest...dziwny. A numeracja Kage na świecie jak widać się wiele razy zmieniała, prawdopodobnie żeby ograniczyć wielkie numery. Nikogo nie obchodzi prawdziwy drugi Kazekage. Nikt go nawet nie pamięta, jeżeli nawet taki był. Pomimo tego że Oto jest stare, noszę tytuł trzeciego. Swoją droga, nie chciałabyś też posiadać swojego numerka w wiosce? Jesteś Uchiha, objęcie władzy powinno być dla Ciebie okropnie łatwe. Mogą nawet chcieć Ciebie na Kage, będziesz uznawana jako ktoś kto jest w stanie przeciwstawić się sharinganom moim jak i obecnej kazekage.
Poziom naładowania Juubiego:
Nie zajmuję się administracją forum, nie pisać w sprawach organizacyjnych